NZ miel de ieșire de așteptat să rămână constantă, în ciuda roz de export Outlook

01/12/2019 | 15,878 view
Australia și Noua Zeelandă au piața mondială de carne de oaie de export destul de mult cusut și nici o mare schimbare este probabil în viitorul previzibil.

Australia și Noua Zeelandă au piața mondială de carne de oaie de export destul de mult cusut și nici o mare schimbare este probabil în viitorul previzibil.

În timp ce NZ de export se întoarce miel sunt avertizat să crească cu 3,2 la suta la $NZ 3.260.000.000 în 2019-20, turma sa de oaie este de așteptat să rămână stabil la aproximativ 27.400.000.

Exporturile australiene de miel au fost în valoare de $2.630.000.000 în 2018-19 cu Statele Unite de tăiere aproape $800.000.000 pentru 60.000 tone și China $427.500.000 pentru 58.686 tone.

Noastre 188.000 tone de oaie exporturile câștigat $1.230.000.000, în conformitate cu carne și animale Australia statistici comerciale.

Producătorii australieni vor concura pentru a reconstrui turma națională epuizată secetă, de îndată ce plouă, care ar da NZ o șansă de a apuca o felie mai mare de piețele în plină expansiune în SUA și China.

Dar carne de vită + miel NZ, un organism care reprezintă NZ ovine și agricultori de carne de vită, crede NZ lactate, carne de vită și de oaie numere vor rămâne relativ stabile.

Asta e în ciuda previziunile sale cele mai recente de o creștere 3.5 PC-ul în 2019-20 ferme de miel prețurile la NZ773 cenți un kilogram cu oaie este de vârf pentru a sari 4.5 PC la NZ473c. Dolarul mic NZ este, de asemenea, de lucru în favoarea cererii de export.

Carne de vită + miel NZ economist șef, Andrew Burtt, a declarat o serie de obstacole ar preveni o acumulare majoră de numere de oaie, în ciuda perspectivele roz se confruntă cu producătorii.

Cei mai mulți producători de animale din NZ au avut atât de oaie și bovine și a prețurilor de carne de vită au fost, de asemenea, atractiv, Turma de carne de vită NZ a crescut în mod constant la 3.820.000 cap.

Aproximativ o treime din zona pastorală a NZ au fost, de asemenea, pierdute în ultimii ani pentru a concura industriile agricole, în special de produse lactate și horticultură, precum și transferurile de teren la coroana de proprietate.

De asemenea, mulți producători de animale au fost senzație „pus pe ” de propuneri privind schimbările climatice și de gestionare a calității apei de către NZ ‘ s „stânga de centru ” guvernul național.

Această opinie a fost susținută de un raport recent ANZ Bank, care a spus încredere în industriile primare NZ a fost sumbru , ca agricultorii luptat cu găsirea de soluții pentru satisfacerea așteptărilor pe produse alimentare a fost produs.

Dl Burtt a declarat că, în timp ce numerele de ovine NZ au scăzut de la aproximativ 60.000.000 la începutul anilor 1990, producția de carne de oaie a alunecat doar cu aproximativ cinci la sută din cauza productivității și a eficienței câștiguri.

El a spus agricultorii NZ a luat o abordare conservatoare pentru a schimba lor se amestecă întreprindere, deoarece acestea au fost arse de atâtea ori în trecut.

Și în timp ce China izbucnirea pestei porcine africane a oferit place de australian și NZ producătorilor de carne de oaie mare oportunități, agricultorii chinezi au fost, de asemenea, inventiv și el a auzit rapoarte de pui care apar în grajduri de porc gol,

China a fost un contribuitor major la creșterea mondială, care a împins producția de oaie la nivel mondial trecut 15.000.000 tone pentru prima dată anul trecut, în funcție de o estimare de la Adelaide-based Rural Bank.

Producția chineză este aproape exclusiv consumate pe plan intern, dar a fost în imposibilitatea de a ține pasul cu creșterea cererii interne.

Povestea Little risc de NZ intensificarea producției de miel a apărut pentru prima dată pe Farm online.

Other articles